Wednesday, 4 February 2015

IRFAN DAH MASUK PRA

Salam semua,arini irfan dah masuk pra...
Sekolah pra ni dekat je dengan umah irfan..seronok sgt sekolah kat cni..
Irfan dapat kawan2 baru...irfan xnangis pun masa mama ngan abah hantar kt sekolah...
Peace


Senyum je



Kita kongsi ekk

Pra Dinamik Very Good


Haziq Kecik

Sek Irfan

Friday, 14 November 2014

Kelahiran Hero Ke-2

Alhamdulillah,dengan izinNya isteri aku selamat bersalin anak ke-2 di Hospital Selayang pada 14.11.14 jam 11.08 am.
Syukur atas kelahiran ini yaAllah,semoga keluarga aku akan bertambah ceria dengan kelahiran ini.Yang terexited ialah Abg long nya..Huhuhu.


Tuesday, 19 November 2013

Salam November 2013

Salam kepada sesiapa yang terjumpa blog ini..Sudah lama aku xupdate blog..dekat setahun rasanya..huhuhu..Apalah malas sgt nak tulis blog ni.Tengok blog orang lain elok je nak mantain tulis blog..

Klah,kalau ada masa nanti aku akan update skit2 sebab aku ada pojek baik punya..huhu



Monday, 17 December 2012

Salam semua..alahai malasnya nk tlis blog ni..dah naik sawang blog aku ni..passwood pon dah ingat2 lupa..

Tuesday, 10 April 2012

Sunday, 17 April 2011

Tragedi Hari Jd Mama

          Selamat Hari Jd Sayang yg Ke 26...Pg ni irfan bgn awal dr aku n mama dia..Beraklh tu..harini aku planing nk sambut hari jd biniku dkt restoran kapal,kg baru kl..nk makan chiken chop...setelah semua siap aku letak irfan dlm keta,lps tu mama dia kunci pintu dan dub tutup pintu.."eh..abg kunci kat mn"ty biniku.."kunci kt dlmlh syg,adui 2kali dh jd gni"aku ckp...lepas tu bla bla bla lh aku ngan bini aku saling salah menyalah...Biasalhkn dua2 xnk ngaku salah..mood pun jd lnlh..aku pon dpt idea mcm mn nk ambik kunci dlm umah sbb pintu sliding bleh buka..tgh2 aku dok fokus nk ambik kunci tu "tupp" pintu keta plak ank aku kunci kt dalam..Ya Allah,kunci keta dok dlm keta mama dio  dok luar.."abg,kunci keta dok mn"ty biniku..."dok dlm keta..Irfannn...
           Aduhai dugaan apakah harini,umah kunci xbleh nk msuk n keluar,lps tu irfan plak kunci dlm keta..aku dh panik nk buat mn nih..aku n bini ajar irfan suruh tarik kunci didlm tapi dia xtau apa2..dia mn2 plak..nsb pintu xkunci rapat adalah ruang skit msk angin..usahaku utk ambik kunci akhirnya berjaya jgk....Alhamdulillah..umah bleh buka n keta pun bleh buka sbb ada kunci keta pendua dlm umah..

Friday, 8 April 2011

Aku Suka Pindah

Ehem2...hidup aku ni dh mcm kaum nomad plak..asyik pindah je..mula dari thun 2005 hingga skrg dh 8 kali aku pindah umah..maknanya dh 16 kalilh aku  buat kerja angkut mengangkut,bungkus membungkus nih..penatnya xpyh ckplh..dasyatttt...